Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack geven exclusieve 538-showcase tijdens ADE

538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event het 538DJ Hotel in The Student Hotel. Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack geven dit jaar exclusieve optredens in de club van het hotel. De intieme club biedt ruimte voor 250 luisteraars. Alle 538-programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder Evers Staat Op, Dane Doet ‘t en De Coen & Sander Show, komen tijdens ADE rechtstreeks vanuit Amsterdam. Edwin Evers staat twee ADE-ochtenden op met een bijzondere co-host, die binnenkort bekend gemaakt worden. Veel nationale en internationale artiesten die voor het Dance Event in Amsterdam zijn komen langs in de 538-studio.

Kaarten voor de showcases in het 538DJ Hotel zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij 538 vanaf maandag 9 oktober. 538-luisteraars die kaarten gewonnen hebben voor een van de showcases maken tevens kans op een overnachting in het hotel en toegang tot ADE-evenementen. De radio-uitzendingen vanuit de hotelbar zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Overdag zijn er speciale activiteiten in het 538DJ Hotel, hier wordt binnenkort meer bekend over gemaakt.

Line-up Showcases 538DJ Hotel:
Woensdag 18 oktober – Martin Garrix, support: Justin Mylo
Donderdag 19 oktober – David Guetta, support: tba
Vrijdag 20 oktober, Hardwell, support: Kill the Buzz
Zaterdag 21 oktober, Afrojack, support: Ravitez

Adres 538DJ Hotel
The Student Hotel Amsterdam City – Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam

538 is trotse mediapartner van het Amsterdam Dance Event
Over het Amsterdam Dance Event
Sinds de eerste editie van 1996 is het Amsterdam Dance Event uitgegroeid tot het toonaangevende zakelijke platform voor de internationale dance scene. Het is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van de pioniers en supersterren. Van over de hele wereld komen dan ook o.a. duizenden platenbazen, festivalorganisatoren, agency’s, journalisten en natuurlijk artiesten naar het door Buma Cultuur geïnitieerde evenement.

TALPA RADIO
Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7,3 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events.

Voor meer informatie en nieuws, bekijk de vernieuwde site talparadio.nl. Check ook 538.nl, radioveronica.nl, Radio10.nl en skyradio.nl