R3HAB maakt zich klaar voor debut album ‘TROUBLE’

Met nog 10 dagen te gaan, is de spanning bereikt voor de release van ‘Trouble’ – het gloednieuwe album van Fadil El Ghoul – beter bekend als R3HAB.

Nadat hij in oktober vorig jaar zijn eigen label R3HAB Music begon, is de productie genie in de studio geweest om zijn fans het eerste officiële album van van R3HAB te brengen. ‘Trouble’ heeft 17 verbazingwekkende liedjes die moeiteloos de diversiteit van R3HAB als producent tonen en de muzikale reis die hem tot op dit punt heeft gebracht laten zien.

Samen met een aantal talenten – zowel bekende als opkomend – over het dansmuziekspectrum heeft R3HAB een baanbrekende album set verzorgd om talent en smaakmakers te verrukken. Met ‘Hold Me’, ‘Killing Time’ en Felix Cartel en ‘You Could Be’ ft. Khrebto, die allemaal indrukwekkende streaming cijfers opzoeken in de grafieken, zijn deze singles gewoon een voorproefje van wat de Nederlandse artiest in petto heeft voor zijn nieuwe album.

Om de release van ‘TROUBLE’ te vieren zal R3HAB een enorm feest geven in nachtclub Marquee die gevestigd is in New York.
Mis je kans niet om een Facetime gesprek met R3HAB te winnen. Pre-save ‘Trouble’ op Spotify en deel het door hashtag #R3HABTROUBLE op Facebook en Twitter te gebruiken en kans te maken. https://presave.r3hab.com/trouble

R3HAB ‘TROUBLE
1. Intro
2. Trouble ft. Verite
3. I Just Can’t ft. Quintino
4. Don’t Stop (Interlude)
5. Talking To You ft. Rynn
6. You Could Be ft. Khrebto
7. Catch Me (Interlude)
8. Shanghai ft. Waysons
9. Truth Or Dare ft. Little Daylight
10. Icarus
11. Burned (Interlude)
12. Hold Me
13. Killing Time ft. Felix Cartal
14. Hallucinations ft. R I T U A L
15. Sahara (Interlude)
16. Marrakech
17. Outro